2011/07/16

4 dag


I dag er det en ny dag igjen . Etter jeg blogget i går møtte vi folket på et stort kjøpesenter, Churchill squere tror jeg det heter.... Er ikke 100% sikker på det men ja, vi møtte opp og ble delt inn i klasser som vi skulle være. Det som skjedde var at nordmennene gjorde det mye bedre på testene enn de fra Italia og Spania. Det gjorde at det ble litt dumt at alle nordmenn skulle være på en gruppe som igjen betydde at vi ikke ble delt etter hvilken level vi er på men at vi bare ble delt for å så snakket med noen andre enn oss fra samme land.

Så i dag har vi vært på et museum som heter Brighton museum. Det var gratis å komme inn der. Vi fikk endel tid til å gå rundt å handle.. Da gikk Oda og jeg ned på Brighton Pier ( Der er det masse spill , ber og dalbaner osv) Morsomt der altså. Det har regnet i dag. Det var helt grusom å det... paraplyen min ble nesten helt ødelagt av vinden, den var VELDIG sterk ! Bilder kommer til å ligge under det jeg har skrevet, så dere vet det. 

Nå har vi spist middag og de andre jentene som bor her er ute å skal møte folk som de må. Jeg har kvelden fri. Det er veldig deilig ! Så nå hører jeg på musikk og snakker med folk på skype og msn! :) Koselig det da! :D

English :

Today there is a new day again. After I blogged yesterday, we met people at a large shopping center, Churchill squere I think it's called .... Is not 100% sure on that but yes, we met up and were divided into classes that we should be. What happened was that the Northern men did much better on tests than those from Italy and Spain. It meant that there was a bit silly that all Norwegians should be in a group which in turn meant that we were not divided according to the level we're at but we were separated for so talking with someone other than us from the same country.
So today we have been at a museum called the Brighton Museum. It was free to get in there. We got endel time to walk around to shop .. Then Oda and I down at Brighton Pier (where there are lots of games, pray, and coasters, etc.) where the fun is. It has rained today. It was cruel to the ... my umbrella was almost completely destroyed by the wind, it was VERY strong! Photos will be below what I have written, so you know it.
Now we have eaten dinner and the other girls who live here are looking to to meet people that they need. I have the evening free. It is very delicious! So now I listen to music and talking to people on skype and msn! :) Nice it then! : D

 Oda og meg
Oda and me 
 Stranda her i Brighton
Beach in Brighton
 Simen tegner han se
Simen is drawing
 Vaker dag i går
Yeaa...
 Dette er Brighton museum
Brighton museum
 Brighton Pier 
Vakker park rundt museumet , noe av det mest avslappende stedet i Brighton
A Park around the museum
Husker ikke helt navnet men dette er en kjempe hyggelig jente fra Norge som bor like ved der jeg bor så vi tar bussen sammen og går i samme klasse.
A friend from Norway 
 Her pleier vi å møtes Churchill square. STORT SHOPPINGSENTER det var fullt i dag siden det regnet
Churchill square
 Dette er en fin fotene som ikke er veldig langt fra Broghton Pier ! Ekstra fin i regnet ! Hihi
 Noen skulle bade i regnet i de bølgene ! måtte bare ta bilde av det !! Så spesielt
Somebody tried to take a bath

 Dette er inni Churchill squre  hele kjøpesenteret har et dinosaurus tema
Inside Churchill sqeare
 Dette er alle nordmennene ( Dette er da tatt i går ) Simen smiler som vanlig :)
Det er lederene vi hadde i går som var med oss de 3 første dagene Ingrid (med ryggen til )Norsk) Kerrie er engelsk

No comments:

Post a Comment